С три по-късно ще се изиграе лондонското дерби между Арсенал

...
С три по-късно ще се изиграе лондонското дерби между Арсенал
Коментари Харесай

По настояване на полицията в Лондон: отлагат дербито между Арсенал и Челси

С три по-късно ще се изиграе лондонското дерби сред Арсенал и Челси, предава английската медия Скай Спортс. Възпитаниците на Микел Артета трябваше да посрещнат “сините ” си съграждани на 29 април (събота) в мач от 34-ия кръг на Премиър лийг, само че по молба на полицията в британската столица срещата ще се изиграе на 2 май (вторник).

„ Първоначалната дата за дуела беше утвърден на среща на Консултативната група по сигурност през февруари. Въпреки това Лондонската полиция преразгледа позицията си по планувания начален час и изиска спомагателна среща, след която мачът бе пренасрочен “, се излиза наяве от изказване на Премиър лийг.

Лидерът във краткотрайното класиране Арсенал в директен конфликт за купата с Манчестър Сити на 26 април (сряда), което значи, че “артилеристите ” ще имат 5, а не 3 дни отмора за градското дерби.

„ След като опитахме да намерим решение с полицията, сме доста разочаровани от проблемите, които смяната на програмата ще причинят на нашите последователи “, оповестиха от Арсенал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР