С традиционен концерт Младежкият дом в Монтана ще отпразнува авансово

...
С традиционен концерт Младежкият дом в Монтана ще отпразнува авансово
Коментари Харесай

Младежкият дом в Монтана кани на предколеден концерт

С обичаен концерт Младежкият дом в Монтана ще отпразнува предплатено Коледа и Нова година. Празничната изява е на 13 декември, а началният час е 18 ч., в огромната зала на институцията. Входът е свободен.
За положителното въодушевление на публиката ще се погрижат клуб по спортни танци “Астра ”, танцова групировка “Dance machine ”, внушителен танцов отбор “Младост ” и певческа група “Пъстренец Jr. ”. Красота, гений, младост, танци и  песни ще са новогодишният подарък за всички, които обичат изкуството. Непосредствено преди концерта, гостите ще могат да прегледат и благотворителна изложба-базар.
Пред входа на залата ще бъде самостоятелен щанд, на  който ще се оферират коледни сувенири, картички, сурвачки и играчки. Те са направени от възпитаниците на клуба по приложни изкуства “Дорос ”. Всеки, който желае ще може да закупи от изделията на алегорични цени. Със събраната сума ще се подкрепи активността на клуба, управителен от художничката на Младежкия дом – Румяна Белчева. 
Но празникът не свършва дотук. Духът на Коледа, който господства към този момент в празнично украсената постройка на Младежкия дом още веднъж ще завладее феновете на 20 и 21 декември. Истинска фолклорна палитра ще ни показват танцьорите от отбор „ Младост ”, ЦДГ №1 „ Щастливо детство ” и VI СУ „ Отец Паисий ”. В две поредни вечери те ще показват фолклорната продукция „ Кристална Коледа “. И двата празнични коледни концерти ще стартират тъкмо в 18.00 в огромната зала на Младежкия дом.
Споделете празника, разнообразете делника и заповядайте на коледните концерти! Талантливите реализатори от Младежкия дом ви дават обещание: „ Каквото можем ние за вас ще сътворим за коледния празник да ви поздравим! ”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР