С това лице ще се видим в съда. Очевидно става

...
С това лице ще се видим в съда. Очевидно става
Коментари Харесай

Костадинов за бития общински съветник: Става въпрос за клевета, ще се видим в съда

„ С това лице ще се забележим в съда. Очевидно става въпрос за следващата съшита с бели конци клюка против „ Възраждане “, заявилидерът на„ Възраждане “ Костадин Костадинов във връзка нападението над общинския консултант Иван Алексиев, заяви

Коментарът на Костадинов идва, откакто напусналият „ Възраждане “ самостоятелен общински консултант Иван Алексиев описа, че е бил атакуван и пребит от маскирани. По думите на Алексиев той е бил заплашван от управлението на партията и точно то е в основата на нападението.

„ Този човек от месец и половина е в положение на несъответственост. Пуснали сме сигнал против него в общинската изборна комисия. Пет седмици този човек беше по едно и също време общински консултант и народен представител. Има дори зачислена заплата като народен представител. Никой тук не си задава въпроса кой има интерес от всичко това – явно някой, който този човек ще поддържа в общинския съвет. Когато един човек излъже своите гласоподаватели, морално е да напусне общинския съвет и Народното събрание “, добави водачът на„ Възраждане “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР