С тези консултации искаме да измие срама от предишното управление,

...
С тези консултации искаме да измие срама от предишното управление,
Коментари Харесай

Даниел Митов: С тези консултации искаме да се измие срама от предишното управление

С тези съвещания желаеме да измие срама от предходното ръководство, съобщи Даниел Митов от ГЕРБ на влизане в Народното събрание, заяви Българска национална телевизия.

 

Политическите обединения се събират, с цел да решат дали президентът на Украйна Володимир Зеленски да бъде поканен да приказва на първото съвещание на новия парламент. Предложението е на ГЕРБ.

 

Тома Биков съобщи, че даже диалози за коалиция не могат да се проведат и има заплаха поради предходното ръководство да няма пари за пенсии и заплати през идната година.

 

Радваме се, че в България има евроатлантическо болшинство, съобщи Сезгин Мехмед от Движение за права и свободи, който дойде за консултациите.

 

Надежда Йорданова от " Демократична България " сподели, че ще приказва след срещата.

 

От срещата през днешния ден отсъстват Българска социалистическа партия, " Български напредък " и " Възраждане ".

 

Лидерът на левицата Корнелия Нинова по-рано съобщи, че те ще предизвикват среща в понеделник сред парламентарно показаните партии, отдадена на цените, приходите и бюджета.

 

От " Български напредък " показаха, че подготвителните срещи за разкриване на националното заседание се политизират и приканиха за фокусиране върху икономическата рецесия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР