С тъщата отпразнува юбилея си най-известният комик в България Димитър

...
С тъщата отпразнува юбилея си най-известният комик в България Димитър
Коментари Харесай

Рачков стана на 50, покани тъщата на партито / СНИМКИ

С тъщата отпразнува юбилея си най-известният комедиант в България Димитър Рачков. Шоуменът и водещ чукна 50 години. Вместо шумно празненство и доста посетители Рачков реши да събере единствено най-близките си хора за огромния си празник. Купонът на юбиляря бе в столично заведение. И продължава до ранни зори.

Рачков получил куп пожелания и скъпи блага от приятелите си, които кани. Въпреки че половин век живот е считан за един от най-големите юбилеи, комикът стеснява кръга на гостите до едвам 40-50. Рачков не пропуща да предложения бъдещата си тъща. С Анита към момента не са женени, само че от дълго време живеят под един покрив.

Майката на Анита и комикът са доста близки. Родителката на плеймейтката харесва Рачков за шурей. С водещия си пасват и имат общи ползи.

Анита наследява хубостта си от майка си. Родителката на плеймейтката е синеока брюнетка.

Тъщата на Рачков наподобява впечатляващо за възрастта си. Тя е с няколко години по-млада от известния си шурей. И хваща окото. За празника на Рачков тъщата на комика облича стилна дребна черна рокля, която акцентира сочните й форми.

Половинката на Рачков през целия ден е на разкрасителни процедури преди огромния ваучър.

Сексбомбата Анита първо се отбива във фризьорския салон. По-късно е в студио за гримове, където прекарва няколко часа, с цел да наподобява зашеметяващо. Анита се барва в секси рокля. А на показ са чудовищно огромните й бомби.

Красивата русокоска изненадва обичания си Рачков с сантиментален подарък за юбилея му.

Дарът на половинката му трогва комика.

Въпреки осезаема разлика във възрастта Рачков и Анита не престават да са дружно на инат на критиците. Блондинката е с цели 27 години по-млада от известния шоумен. А двамата са все по-щастливи!


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР