С тържествено заседание отриха 48-ото Народно събрание на България. С

...
С тържествено заседание отриха 48-ото Народно събрание на България. С
Коментари Харесай

Рашидов откри 48-ото Народно събрание, депутатите се заклеха във вярност на народа

С тържествено съвещание отриха 48-ото Народно заседание на България. С наличието на 235 депутати бе доближат кворума за разкриване на първото съвещание.
Прочетете още
Най-възрастният от тях – Вежди Рашидов- откри българския парламент. Той съобщи, пред сътрудниците си, че потребност от експанзия няма.

„ Потънали в рецесии, затъваме надълбоко в познатата антиутопия. Колкото по-дълбоко влизаме в нея, толкоз повече страдаме. Така докога? Затова ви апелирам, сътрудници, мислете. Нека когато се изправяме тук на трибуната помним, че всеки от нас има живот, достолепие и близки. Нека спорим, само че не се наскърбяваме. Нека се борим, само че да не се убиваме. Знам, че бъдещето е ярко, а предишното мрачно. Пак ви апелирам, сътрудници, мислете “, произнесе Рашидов в речта си.

Той полози за примирение и пожела на добър час на 48-мото Народно събрание.

Припомняме, че резултатите от вота на 2 октомври дефинира 7 партии да влязат през днешния ден в Народното събрание.

Народните им представители поставиха клетва в името на България.

На първото им съвещание депутатите би трябвало да изберат ръководител на Народното събрание. Именно изборът на ръководител е първият тест за новите национални избраници могат ли да излъчат болшинство, към което да се образува държавно управление. Четирима са номинираните за най-високия пост в страната - Росен Желязков от ГЕРБ-СДС, Никола Минчев - от " Продължаваме Промяната ", Кристиан Вигенин - от " Българска социалистическа партия за България " и Петър Петров - от " Възраждане ".

 Няколко депутати от " Възраждане " не се изправиха на крайници на химна на Европейския съюз. 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР