С шпиономания, конспиративната същност и опит да прокара опорка, че

...
С шпиономания, конспиративната същност и опит да прокара опорка, че
Коментари Харесай

УНИКАЛНО : Костя съзря опит Великобритания да ни анексира през ЦИК

С шпиономания, тайната същина и опит да прокара опорка, че се готви анексия на страната от непознати посолства блесна за следващ път от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той " простреля " външния министър и предстоящ министър председател Мария Габриел с въпрос по какъв начин по този начин тя и Асен Василев са водили английския дипломат Роб Диксън в постройката на ЦИК предходната седмица. И съобщи, че очевидно се готвела външна интервенция в идните локални избори през октомври у нас.



Мария Габриел обаче с еднакъв звук изясни на Копейкин, че... поканата към Диксън не е била отправена от членовете на кабинета на Николай Денков, а от самата ЦИК, като Василев и тя единствено посредничили. А повода за рандевуто с ръкодството на ЦИК се оказа по-прозаична, в сравнение с даже Костадинов очакваше.

" Причината за тази среща е, че компанията, внасяща машините за изборите, е със седалище в Лондон ", разкри Габриел и разруши опита на русофила да прокара следващата тайна доктрина. Той призна в имитация, че вероятно в действителност това стои зад отправената покана към английския посланик, само че макар обяснението на външния министър, се канел да алармира ДАНС и прокуратурата за нея.

По-рано Денков отговори и на въпрос за забавеното приемане на България в Шенген.

" Две страни имат запаси към приемането на България в Шенгенското пространство - Нидерландия и Австрия. Разговорите, които сме провели с министър председателите им, демонстрират, че имат разнообразни упования от България, с цел да могат да вземат решенията в техните парламенти - 

за Нидерландия - до каква степен добре работи правосъдната система у нас и чакат отчет от Европейска комисия, който да отрази по какъв начин са се трансформирали законите в страната; 

за Австрия - да са сигурни, че България минимизира притока на мигранти във вътрешността в Европа и конкректно към нейните граници. 

Продължаваме да работим по тези две тематики ускорено, с цел да отпаднат всички подозрения по отношение на България ", сподели министър председателят Николай Денков, подсилен и от Мария Габриел. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР