С риск на читателя да му е писнало от думата

...
С риск на читателя да му е писнало от думата
Коментари Харесай

Обрат, обрат, обрат... Депортирането на Ноле няма да се осъществи... засега

С риск на читателя да му е писнало от думата " поврат " в последните дни по отношение на тематиката с и присъединяване му на първия шампионат от Големия шлем за годината (Australian Open)... Е, нов поврат по случая. Към момента депортирането на сърбина е отсрочено, краткотрайно, към този момент.
Той ще се яви пред австралийските управляващи в събота заран и до тогава няма да бъде арестуван, а ще си остане на същото място, на което е отседнал в страната през последните дни. Съдия Кели свика изключително представителите на двете страни.
Именно арбитър Кели преди няколко дни призна визата на международния номер 1 в тениса при мъжете, откакто преди този момент бе анулирана. Адвокатите настояват, че причините на министъра по имиграцията - Алекс Хоук, който анулира за повторно визата на Ноле в Австралия, за тотално разнообразни от тези на граничните управляващи при първото отменяне.

Защитата на Джокович бе ръководена от юрист Николас Уд, а неговата позиция при предходното обжалване бе, че Хоук се базира само на свое съмнение, че в случай че Джокович остане в Мелбърн, то ще последва " неспокойствие измежду антиваксърското общество ".
Разбира се, от страната на Ноле желаят всичко да се разплете по-бързо, тъй като в понеделник стартира Откритото състезание на Австралия, само че арбитър Кели призна, че надали съдът може да направи чуване на всички позиции и да се вземе решение толкоз бързо. От страна на Джокович признаха, че могат до 45 минути да оформят формален иск, с цел да може съдът да прегледа случая още на следващия ден, защото те имат вяра, че вероятно разглеждане надалеч не подсигурява взимане на решение в същия ден.
Цялата обстановка получи толкоз огромен отзив, че даже .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР