С рекет срещу Софи Маринова се оправдал за ареста пред

...
С рекет срещу Софи Маринова се оправдал за ареста пред
Коментари Харесай

Лоренцо с тъпо оправдание пред Софи Маринова за ареста

С рекет против Софи Маринова се оправдал за ареста пред майка си наследникът на ромската перла Лоренцо. Както е известно, единственият наследник на гласовитата изпълнителка бе задържан от ченгета през предходната седмица в София. Униформените откриха два типа опиати в автомобил, в който бил и Лоренцо - кокаин и канабис. Полицията разкрила още и мелничка, за която се допуска, че е за смилане на трева.

След като излиза от килията, Маринова желае пояснение за следващия гаф на по този начин обичания и обгрижвания от нея наследник. Лоренцо обаче по никакъв метод не признавал виновността си. И почнал да се оправдава. Наследникът на Софка обяснил на майка си, че акцията против него е ориентирана. Дрогата била подхвърлена. А всичко се правело с една-единствена цел - да се кара Софка да заплаща луди пари. Или с други думи казано - един тип рекет. Кой тъкмо желал да точи кинтите на Софка обаче Лоренцо по този начин и не издал.

Това изясни пред " България Днес " непосредствен до ромската фамилия. Информаторът ни показа още, че Софка не е повярвала на обясненията на Лоренцо и както към този момент писахме, е дала ултиматум на единствената си рожба.

В същото време, макар че не й е до ваучър, Маринова подвигна охолно празненство за рождения си ден. На 5 декември ромската перла чукна 48 година В деня на празника си Софка реши да не пее на сцената, а да се събере със фамилията си. Купонът бе първо в родната й къща в Етрополе, а по-късно се мести на друго място. На празника, несъмнено, участва и Лоренцо. Софка му е забранила всевъзможни изяви. Дори го накара да изтрие скандалното клипче в обществената мрежа, на което наследникът й развява джойнт, с което той разгласи, че е бил задържан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР