С различни занимания и игри на открито в Шумен ще

...
С различни занимания и игри на открито в Шумен ще
Коментари Харесай

Oбщината в Шумен организира занимания и концерти на открито за Деня на детето

С разнообразни занимания и игри навън в Шумен ще бъде маркиран Международният ден на детето - 1 юни, оповестяват от пресслужбата на общинска администрация.

Празникът ще стартира от 10.00 часа в Градската градина.

ДАЗД ще означи Деня на детето с празничен концерт-спектакъл

По централните алеи на парка децата ще имат опция да рисуват, както и да карат колело, тротинетка и ролери по специфични трасета, с цел да получат награди.

На първи юни най-малките поданици на Шумен ще могат да гледат гратис 3D кино в 15.00 часа в концертната зала на Младежкия дом. След това, в 17.00 часа, танцовите обединения "Емоушън ", "Фаворит " и "Wow " и вокалните сформира "Аврида " и "До Ре Ми " ще изнесат празнична стратегия с песни и танци пред постройката на Младежкия дом.

Празникът, отдаден на Деня на детето в Шумен, ще продължи в 18.00 часа в парк "Студентски ". На откритата сцена, построена от Община Шумен в парка, децата ще се забавляват с аниматори, които са им подготвили игри, танци и изненади. Ще има и демонстрации на фокуси. Инициативите се провеждат от Община Шумен и ще се проведат при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР