С разгарянето на надпреварата за Белия дом, един от най-важните

...
С разгарянето на надпреварата за Белия дом, един от най-важните
Коментари Харесай

Какво е Супер вторник и кога тези 15 щата отиват на полюсите

С разгарянето на конкуренцията за Белия дом, един от най-важните и основни дни от предизборната акция се завръща на следващия ден.

5 март е това, което е известно като Супер вторник в Америка, когато гласоподавателите в 15 щата избират кой желаят да бъде техен претендент за президент. Освен това ще ни даде по-добра визия за това по какъв начин ще се оправят президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп на общите избори през ноември.

Стотици хиляди гласоподаватели са подготвени да отидат до урните, до момента в който обрисуват обичания си претендент, който да се опита да заеме мястото в Белия дом по-късно тази година.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Доналд Кампанията на Тръмп подлага на критика Ники Хейли като „ Кралицата на блатото “ след първичната победа в DC

Какво е Супер вторник?

Супер вторник е, когато болшинството от щатите в Съединени американски щати гласоподават за президентските избори примитивен календар. Надпреварата на Републиканската партия - известна още като републиканските първоначални избори - ще бъде във всичките тези 15 щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР