С провеждането на четвъртия кръг от Европейския шампионат по мотокрос

...
С провеждането на четвъртия кръг от Европейския шампионат по мотокрос
Коментари Харесай

Самоков приема европейския мотокрос елит

С провеждането на четвъртия кръг от Европейския шампионат по мотокрос в Самоков на Ридо тази седмица, за трета поредна година БФ Мотоциклетизъм, Организационния Комитет за Grand Prix Bulgaria, Община Самоков и локалния клуб " Ридо - Самоков " ще почетат паметта на огромния Георги Янакиев.

Той вечно остана правилен на своята първа пристрастеност - мотоциклетния спорт и макар че дълги години бе отпред на автомобилния спорт, любовта му към двете колела бе движещ фактор в развиването на мотоциклетизма в района на Самоков и в България. Георги няма да бъде пропуснат от мотоциклетното общество в България и неговият персонален образец за отдаденост към спорта е образец за доста други дейци и общественици в спорта.

Стигаме и до четвъртата среща за годината на водачите от европейския шампионат за годината която започва в късния март в Гърция, продължи през Босна и Херцеговина, отби се в Сърбия е в този момент пристигна ред на Самоков да бъде хазаин на това влиятелно съревнование, част от веригата Grand Prix Bulgaria 2017.

Какво ни чака на именития мотополигон " Ридо "? Над 100 състезатели са подали поръчка за присъединяване във всички класове на шампионата (МХ65, МХ85, МХ2, МХ1 и МХ), като наши посетители ще бъдат водачи от Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Молдова, Румъния, Босна и Херцеговина и Хърватия. Всички те ще премерят сили на едно от най-старите мотокрос уреди в България - мотополигон " Ридо ", което през годините е потвърдило, че е привлекателен център за мотокросисти от всички възрастови групи и равнища на умения, едно трасе с обичаи и голяма маса фенове от цялата страна които съчетават рилската си отмора с доста адреналин в неделния ден на Ридо.

 Петър Петров финишира трети на Световния шампионат по мотокрос
Петър Петров финишира трети на Световния шампионат по мотокрос

Добро показване и за Майкъл Иванов

За вярната аудитория в Самоков, съботния ден, 09.09.2017 от 19:45 часа ще предложи разнообразна, друга от обичайна стратегия, която включва публично разкриване на надпреварата на центъра на Самоков. Официалното разкриване и шоу програмата с присъединяване на самоковската певица Габриела Драганова, ще бъдат предшествани от самобитен церемониал на всички участници в надпреварата в поддръжка на акцията " Не сме сами на пътя ". Също част от програмата ще бъде формалното показване на състезателите и тимовете от България и чужбина.

Гости на програмата ще бъдат кмета на град Самоков - господин Владимир Георгиев, господин Румен Петков, ръководител на Организационния комитет, доста известни персони от спортния свят на Самоков и района.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР