С протест започна днешния работен ден в горското стопанство в

...
С протест започна днешния работен ден в горското стопанство в
Коментари Харесай

Протест в Струмяни! Горските въстанаха! Не искат бившия шеф Р. Янев, гласен отново за директор на ДГС! Няма да го допуснат в кабинета му

С митинг стартира днешния работен ден в горското стопанство в Струмяни. Слухове, че на поста на досегашния дирктор Янко Илчев ще бъде назначен някогашният горски началник Р.Янев, ескалираха напрежение, което одобри формата на митинг, против възможното му предопределение. Организаторитена митинга са чиновниците от синдикалната организация на КТ „ Подкрепа “, подкрепени от Федерацията „ Земеделие и гори “.

Горските чиновници изпратиха протестна подписка до регионалния шеф В. Сарандев, в която упорстват Янев да не бъде върнат на работа. Росен Янев е уволняван от системата, само че връщан от съда. Последното му освобождение бе поради неприятни резултати и несъблюдение на годишната индустриална стратегия. По негово време гръмна скандал, поради разобличена спекулация с тополи.

Янев бе обект на следствие на прокуратурата, след сигнал на шефа на ЮЗДП Дамян Дамянов за сформиране на документ с навряно наличие и уронване на престижа на предприятието. Засега Янев няма да е отпред на горското стопанство, мястото на Илчев ще заеме неговия заместител.

Кадруват алените, докопали се до властта, търсят метод за реабилитиране на старите си фрагменти навсякъде. В Струмяни на кадровик се прави червен деятел, чийто проекти май ще ударят на камък- към този момент. Очаквайте детайлности.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР