С прословутата конска усмивка на Благой Георгиев се сдоби и

...
С прословутата конска усмивка на Благой Георгиев се сдоби и
Коментари Харесай

Благо оправи зъбите и на новата си – НЕУСПЕШНО! Ето актуална снимка на Полина Спасова

С прословутата конска усмивка на Благой Георгиев се снабди и следващата му възлюбена – Полина Спасова . Ексфутболистът се похвали с първа нейна фотография в лице, на която се вижда, че младата госпожица не е изключително привлекателна, изключително в усмивката. Изкуствените й импланти не са направени качествено и очевидно не са се отразили добре на физиономията й.

Неслучайно след появяването на първото й настоящо фото, профилът на Благо бе залят от отрицателни мнения.

Известно е, че Благо е фанатик на тематика бели и прави зъби. Още до момента в който беше женен за рускинята Есмер Омерова, Джизъса си смени усмивката, която обаче се оказа много неестествена и името му стана нарицателно за несполучливи импланти. Съпругата му Есмер направи същата неточност и на фона на дребното й лице зъбите й изглеждаха големи.

В „ Биг Брадър Ол старс “, където бяха дружно със Златка Райкова, Георгиев бе остро подложен на критика от фенове поради неестествените импланти.

В следствие половинката му Златка също си сложи сходни и отнесе насмешки, а в този момент виждаме, че и новата звезда в живота му е последвала злощастния образец. Според слуховете въпросните импланти на Благо костват над 20 000 лв., като някогашният футболист праща и всяка от половинките си при еднакъв дентист.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР