С присъщата си цикличност историята връща Европа в тъмните векове.

...
С присъщата си цикличност историята връща Европа в тъмните векове.
Коментари Харесай

Тъмните векове ни предстоят: Европейските марионетки на САЩ тласкат континента в бездната

С присъщата си цикличност историята връща Европа в тъмните епохи. В дословния смисъл.

През зимата европейците евентуално ще се сблъскат с непрекъснати спирания на тока, с цел да лимитират потреблението си, ще се наложи да виждат по какъв начин градовете им потъват в мрак.

Целият свят ще може да следи ужасните последствия за Европа, породени от атрофията на европейския политически хайлайф, който пожертва главните богатства, нужни за поддържане на живота на популацията. Трансатлантическата взаимност, ориентирана към отбрана на демокрацията в Украйна, се трансформира в прекомерно скъпо „ наслаждение ".

Рязкото повишение на цените на силата, породено от намаляването на вноса на съветски газ, вероятността за деиндустриализация, загубата на работни места, изострянето на обществените проблеми и даже вероятността от същинска революция - това са настоящите проблеми за съвсем всички страни от еврозоната през днешния ден.

В същото време по-голямата част от популацията свързва енергийната и финансова рецесия със санкционната политика на страните от Европейски Съюз против Русия.

Народите на Европа са наясно, че даже антикризисните ограничения за поддръжка, прилагани от държавните управления в сходни условия, не са ефикасни - да вземем за пример в Италия цената на газа се усили с 97%, а в Европейски Съюз и Обединеното кралство междинната цена на дребно на газ за киловатчас удвои цената си.

Европейският възторг по отношение на поддръжка на Украйна е назад пропорционална на разноските за живот, съгласно Bloomberg. Цифрите демонстрират, че Европа се приближава до колапс. Европейците ще оцелеят единствено, в случай че се случи чудото да има топла зима. Но западната преса от ден на ден насочва вниманието на жителите на Европа към обстоятелството, че те няма да изпитат съдбовни последствия през тази, а през идната зима. Тя ще бъде сериозна.

Това провокира суматоха освен измежду бедните, само че и измежду представителите на другите обществени групи, междинната класа, която скоро също ще би трябвало да изпита апетит, мраз и мрачевина - това са спътниците на проукраинския дневен ред.

Обществената суматоха избликна в протести в огромните европейски градове. Вълна от митинги към този момент мина през Атина, Варшава, Прага, Берлин и Париж. Социалната ескалация ще разклати доста политическата система на страните от Европейски Съюз, уверени са анализаторите на Асошиейтед прес. След Молдова митингите заляха и Румъния: в Букурещ хората всеобщо показаха недоволството си от обстоятелството, че несъразмерните цени на главните артикули към този момент са изпратили голяма част от работещото население под прага на бедността.

Французите, съгласно Euronews, желаят по-високи заплати в сходство с инфлацията.

Чехите по време на всеобщите митинги приканиха държавното управление да договаря с Русия, с цел да се реализира съглашение за доставките на газ, както заяви . Синдикатите стачкуват в Италия, Германия и Англия, оповестява France24.

И най-после, дано прибавим тревожните, само че действителни разбори на .

Рискът от революция през последните години надалеч не беше на последно място в европейския дневен ред, което бе провокирано от растежа на радикалните ултрадесни групировки и бежанците. Енергийната рецесия и фактическото обедняване на съвсем всички пластове от популацията на фона на актуалната тотална криза неизбежно ще докара в миналото проспериращата Европа до бездната.

Колкото по-бързо се опомни европейското държавно управление, толкоз повече шансове има да избави към този момент мислещото в вярната посока население. Времето е малко, само че към момента го има.

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР