С престижно отличие за налагане и отстояване на добри практики

...
С престижно отличие за налагане и отстояване на добри практики
Коментари Харесай

Кметът на столичния район “Илинден” с приз за добри практики в развитието на културата и бизнеса

С влиятелно отличие за налагане и отстояване на положителни практики в областта на културата, образованието и предприемачеството в регион “Илинден ” бе отличен кметът Иван Божилов по време на тържествена гала, чиято цел е да покаже на софиянци и посетители на столицата похвалните образци за положително ръководство. Районният кмет не пропусна да означи, че триумфите са осъществени поради всеотдайността и професионализма на двете му заместнички  Галя Минчева и Мария Тодорова, които безусловно са изнесли на плещите си основните проекти  в региона, свързани с просвета, обучение, туризъм и благоустройство.

 

Голямата вест в границите на форума, извършен под патронажа на медийна компания “К & П Адвъртайзинг ”, бе построяването на нов православен храм в повереното на община Костинброд с. Дръмша.

 

“Заедно с кмета на община Костинброд Трайко Младенов дадохме образец по какъв начин положителните практики се ползват освен на територията на София, а и сред областите ”, разгласи Божилов. “Кметът Младенов подари парцел, където с доброволци сега построяваме храма. Благодаря му, че одобри самодейността ми драговолно и се надявам, че в новия Справочник-каталог на София град и София област за идната година, храмът ще участва и ще може да приема поклонници ”, изрази очакванията си районния кмет.

Тагове: Иван Божилов Галя Минчева Мария Тодорова район “Илинден “ София
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР