С повече от два месеца се отлага пускането на синя

...
С повече от два месеца се отлага пускането на синя
Коментари Харесай

Отлагат с два месеца пускането на синя зона в Смолян

С повече от два месеца се отсрочва стартирането на синя зона в Смолян и вместо при започване на септември, тя ще стартира да действа в средата на ноември, осведоми за Дарик кметът на общината Николай Мелемов.

„ Може би ноември месец. В момента се водят диалози с мобилните оператори и се прецизират други механически въпроси. Най-реалистичният период за пускане на синята зона е ноември “.

Първоначално се предвиждаше платеното паркиране в Смолян да влезе в действие от началото на май, само че в следствие периодите претърпяха промени.

Според гласуваната разпоредба от Общински съвет в родопския град се планува да бъдат въведени почти 400 места в синята зона, като тя ще бъде лимитирана на няколко места. На Нов център ще бъде годна в улицата над общинската администрация, в локалното платно пред Областна администрация и на паркинга до болничното заведение. На Стар център ще е разположена към пешеходната зона.Тарифата ще е 1 лева за час, като ще бъдат подсигурени и апарати за възнаграждение на място, на които ще могат за се закупуват и карти за престой.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР