С повече от 900 милиона членове на платформата LinkedIn може

...
С повече от 900 милиона членове на платформата LinkedIn може
Коментари Харесай

10 ефективни стратегии за повишаване на видимостта ви в LinkedIn

С повече от 900 милиона членове на платформата LinkedIn може би се чудите по какъв начин можете да се откроите. Всъщност мнозина основават своя профил и в никакъв случай не го употребяват, защото задачата от кое място да стартират и по какъв начин да бъдат чути наподобява непреодолима.

И въпреки всичко, в днешния конкурентен пазар на труда, мощното и очевидно наличие в LinkedIn е от значително значение за експертите, които желаят да напреднат в кариерата си и да изградят скъпи връзки. В тази изчерпателна публикация ще разгледаме 10 потвърдени тактики за усъвършенстване на вашия профил в LinkedIn и увеличение на видимостта ви в платформата. Чрез използването на тези техники ще подобрите персоналната си марка, ще привлечете повече подобаващи връзки и евентуално ще отключите нови благоприятни условия за кариера.
1. Попълнете своя профил 
За да извършите трайно усещане в LinkedIn, е извънредно значимо да имате цялостен и професионален профил. Вашият профил служи като ваша онлайн CV и би трябвало да подчертае вашите умения, опит и достижения. Следвайте тези стъпки, с цел да оптимизирате и излъскате своя профил.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР