С последния си мач в Европа за този сезон Лудогорец

...
С последния си мач в Европа за този сезон Лудогорец
Коментари Харесай

Лудогорец остана без победа в Лига Европа

С последния си мач в Европа за този сезон Лудогорец едвам за втори пък в историята си не записа победа в груовата фаза на шампионат на Стария континент, а и за повторно няма да играе европейски футбол през пролетта след класиране за групова фаза.
В четвъртък вечер в Разград възпитаниците на Антони Здравков стигнаха единствено до 1:1 против Цюрих, макар че през целия мач бяха по-добрият тим. Гостите означиха в 21` посредством Оди, който беше изтърван при центриране от директен свободен удар.
Все отново " орлите " изравниха в края на първото полувреме след сериозна неточност в отбраната на Цюрих и гол на Свиерчок, който беше останал самичък против стража на гостите - 1:1. През второто полувреме нямаше доста рискови положения, а в края Лудогорец натисна, само че безрезултатно.
Кампанията на Лудогорец в Европа през този сезон приключва безславно - с едвам 4 равенства и 2 провали. Като цяло акцията на " орлите " може да бъде считана за неуспех, откакто тимът беше подложен измежду любимците по време на жребия за груповата фаза, а в Шампионска лига тимът отпадна от МОЛ Види от Унгария.
Победител в групата стана Байер Леверкузен с актив от 13 точки, до момента в който Цюрих записа 10 пункта. Лудогорец остана на последно място с 4 точки, а 3-и е АЕК с 5. Интересното е, че колосът Милан също излетя от шампионата - детайлности четете в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР