С поредната си нестандартна акция избухна днес председателят на Партия

...
С поредната си нестандартна акция избухна днес председателят на Партия
Коментари Харесай

Варненски зевзек поиска оставката на красиви синоптички, разсейвали мъжете

 С следващата си ексцентрична акция " избухна " през днешния ден ръководителят на " Партия на българските мъже " Росен Марков.

На центъра на Варна, пред Информационния център той изиска оставката на синоптичките Ева Кикерезова от Българска национална телевизия, Натали Трифонова от bTV и Никол Станкулова от Народоосвободителна въстаническа армия телевизия.

" Мотивите ми са, че до в този момент са поискани над 10 оставки, може би единствено на папата не е поискана оставката. Оставките на красивите синоптички са наложителни, тъй като българските мъже се разсейват от красивите им крайници, гърди и не схващат какво ще е времето ", разяснява Марков.

Според него Великите национални въстания ще станат повече от въстанията в историята на България и с цел да не изостане Партията на българските мъже и тя желае оставки и то незабавно! Той им предлага да стартират работа в Партията на българските мъже на двойни заплати и по този начин да усилят членската маса.

Марков прикани въпреки всичко да се пазим от вируса, по тази причина предлага маска " Мая " - " поцинкована кофа, която пази освен от Коронавирус, само че от тъпотия ".

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР