С пореден яростен пост изригна бившата пиарка на Промяната“ Диана

...
С пореден яростен пост изригна бившата пиарка на Промяната“ Диана
Коментари Харесай

Диана Дамянова громи ПП: Недопустимо е! Заобикаляте истинските проблеми. Вижте в Европа как е

С следващ гневен пост изригна някогашната пиарка на „ Промяната “ Диана Дамянова. Тя изрази яростно отвращение от заобикалянето на същинските проблеми в страната и от депутати, и от полиция. Дамянова със жлъч напомни по какъв начин депутатите ни се занимават с интимните ни връзки, световното стопляне, до момента в който тежки проблеми унищожават страната.
Ето и прочувствения изблик на тогавашната топ синдикалистка:
Добро утро от страната, в която служителите на реда стачкуват против тестването им за алкохол и дрога, тъй като над 40% от резултатите са неточности на уредите, само че с помощта на депутатските ни за..ници, колата ви може да бъде отнета, въз основа на тестване от същите служители на реда със същите тази уреди.
Добро утро от страната, в която няма признато минимално количество наличие на трева в организма, макар че е научно потвърдено, че то се съдържа като данни в кръвта до 40 дни след използването му. И в която заради същите депутатски за..ници не се прави разлика от под въздействие и използвал преди дни, седмици и месеци.
Добро утро от страната в която целият запас на полицейските служби е ориентиран към залавянето на 1 грам трева в джобовете на хлапетии и жители, до момента в който през това време татуирани батки малтретират дами, приятелки или просто непознати.
Добро утро от страната, която стяга контрола върху използването на трева, до момента в който в цяла Европа използването й за персонални потребности и даже развъждането й за такива, към този момент влиза в законодателството.
И не, не използвам трева. Щях да кажа и, че в никакъв случай не съм употребявала опиати, само че бих излъгала. Пробвах в Непал с хашиш май беше. Беше извънредно и няма да повторя.
Така че заявявам, нямам интерес, само че считам че публичният изисква да се гонят нарушителите, същинските нарушители, имам поради.
Легализирането на марихуаната би решило всички тези въпроси, само че не. Защото родната полиция, която ни пази, има потребност да преизпълнява проекта. И тъй като родните за…ници, които се водят депутати са окуражени първо да оправят интимните ни връзки, след това световното стопляне, след което ще се заемат със закона за гравитацията.
Защото в действителност е неприемливо в този напреднал век да има подобен анахронизъм, като закона за гравитацията.
Коцето Бачийски сигурно поддържа това!, заключи иронично в края на текста си Диана Дамянова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР