С помощта на специална интернет презентация, президентът на SEAT- Лука де Мео,

...
С помощта на специална интернет
презентация, президентът на SEAT- Лука де
Мео,
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: SEAT и CUPRA с първата в света електрическа туринг състезателна кола

С помощта на специфична интернет презентация, президентът на SEAT- Лука де Мео, анонсира спомагателни подробности за присъединяване на испанската марка и новосформираната й подчинена по време на международното ревю в Женева през следващата седмица.

Въпреки че по-голямата част от информацията обявена от Лука де Мео вече ни е известна, той безусловно повдигна завесата от един напълно нов и уникален проект на CUPRA, който ще бъде показан за първи път в света точно на женевското изложение. Това ще бъде първата в света изцяло електрическа туринг пистова състезателна кола и ще бъде представена под името CUPRA e-Racer.

Според информацията обявена от Лука де Мео, CUPRA e-Racer е същински състезателен автомобил, който разполага с мощ от 480 конски сили (постоянна мощност) и до 680 конски сили (пикова мощност).

“С представянето на нова и революционна кола като тази желаеме да изпратим важно послание към света автомобилните спортове- Възможно е, впечатляващо е и също по този начин е огромно наслаждение ”, коментира де Мео.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР