С помощта на лимон, който се изяжда преди хранене, можете

...
С помощта на лимон, който се изяжда преди хранене, можете
Коментари Харесай

Отслабвайте с 1 лимон преди хранене

С помощта на лимон, който се изяжда преди хранене, можете сполучливо да свалите непотребните килограми. Органичните киселини, които се съдържат в лимона, унищожават мазнините в тялото.

Активните субстанции, които се съдържат в лимона, възстановяват обмяната на веществата и притъпяват възприятието за апетит. Затова, в случай че изядете един лимон тъкмо преди да обядвате или да вечеряте, ще изядете доста по-малко храна, в сравнение с нормално.

Не се предлага да ядете лимон преди закуска, защото органичните киселини, които се съдържат в него, са потребни, само че не и на гладен корем.

 Отслабване

Преди закуска можете да извършите друго – да изпиете чаша топла вода, в която има малко мед и лимонен сок. Така ще тонизирате организма си и ще закусите напълно леко. Това е положително начало на деня.

Витамин С, който се съдържа във високи равнища в лимона, оказва помощ за поддържането на силите и по тази причина след изяждането на един лимон не изпитваме апетит.

Лимонът не се предлага и при нараснала киселинност на стомаха, тъй като може да навреди на стомашната флора. За да преминете на намаляване с лимон, първо би трябвало да възстановявате киселинността на стомаха си.

 Отслабване с Лимони

Лимонът се изяжда половин час преди хранене, с цел да има задоволително добър резултат. Ако не можете да изядете лимона, без да го подслаждате, капнете върху резенчетата лимон капки пчелен мед.

С помощта на един лимон преди главните хранения ще можете да изчистите организма си от шлаки и от отрови. Ако не ви е прелестно да ядете лимон, можете да изцеждате сока от него и да го изпивате половин час преди хранене.

Можете да подслаждате лимоновия сок с мед – пропорцията е половин чаена лъжичка на 1 чаша лимонен сок. Лимоновият сок би трябвало да се изпива тъкмо откакто е изстискан, с цел да не се унищожат витамините в него.

По-полезно е обаче да изяждате лимонови резенчета, защото ципата на лимона съдържа потребни за тялото субстанции. Те спомагат за топенето на мазнините. Ако не можете да понасяте лимоновия сок, можете да вдишвате аромата на лимон, преди да седнете да ядете.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР