С политици от кастинг взелият се за новия месия Слави

...
С политици от кастинг взелият се за новия месия Слави
Коментари Харесай

Новият месия Слави Трифонов - момче за всичко на мутрите

С политици от кастинг взелият се за новия избавител Слави Трифонов насочи решително взор към властта. Шоуменът, който през днешния ден прави опити посредством подли и мръсни схеми да се внедри в политическите среди, обаче има много мрачно и подозрително минало, с което остава белязан за цялостен живот.

Българското общество от години насам, двадесет и осем, в случай че би трябвало да бъдем точни, изпитва изострен недостиг и крещяща потребност от позитивни модели на държание. Десетилетната неспособност тази нужда да бъде задоволена води до това тя да се разсрастне до мащабите на нужда от супер герои, митологични облици, с които да се отъждествяваме, даже месии, с цел да дойдат и да спасят деня и на отявлените атеисти.

Какво се случва обаче тогава, когато новият воин се окаже прислужник на мафията?

Светлината, в която гологлавият водещ всяка вечер се показва от екрана надалеч, не е тази, в която го познават обителите на подземния свят. Неведнъж в общественото пространство е излизала скандализираща личността на Трифонов информация, даваща отговор на въпрос по какъв начин в тези години той натрупва своите благосъстояния,

В скандално изявление някогашен охранител на боса на ВИС Георги Илиев разкри, че шоуменът, който през днешния ден прави опити посредством подли и мръсни схеми да се внедри в политическите среди, е момче за всичко на мутрите. Хора от някогашната мафиотска конструкция, искащи да останат в анонимност по разбираеми аргументи, настояват, че Трифонов е напълно техен артикул.

По думите им, Дългият е бил комфортен на жителите на подземния свят, защото имал съвършена композиция от качества, нужни за една марионетка на непознати ползи - „ селянче с провинциално мислене, което го дават по малкия екран, с голям хъс и малко гений, който искаше, с изключение на да стане прочут, и да бъде богат “. А братя Илиеви, основателите на проведената контрабанда и наркотрафик в България, са били същински идоли за Трифонов.

"Спомняте ли са Косьо Самоковеца? Тонове опиати вкарвахме. Милиони направихме. От това ли се възхищава Слави Трифонов”, пита риторично някогашният висаджия.

Неговата роля преди време съгласно един от най-близките хора на Георги Илиев е била да препира пари и да забавлява елита на ВИС през музикалната му компания БМК. Схемата е била обикновена, само че суперефикасна. Трифонов сякаш е продуцирал артисти и певици, близки до ВИС. Групировката пък е изливала съществени суми в клипове, албуми и концерти. Вероятно и по тази причина през днешния ден банкерът-беглец е заложил на него в устрема си да се завърне още веднъж на българската политическа сцена. Както е известно Цветан Василев дирижира парада „ Ку-ку-бенд “ с упоритост да се трансформира в политически план от Белград.

От описа на хората към ВИС излиза наяве още, че Слави Трифонов е имал топли връзки и с Маргините. Те се оказват свързани чрез две офшорни компании с едно и също седалище в Уилмингтън. По този метод на процедура единствено 10% от приходите на известния ефирен водещ отиват в хазната, а останалите потъват в офшорката.

Сигнал за връзката сред компанията и Свищовската академия е бил изпратен в прокуратурата, копие от него имало и в Народното събрание. Уведомени са били и други институции, измежду които и Национална агенция за приходите с молба да се направи цялостна инспекция на приходите на офшорката.

Слави Трифонов тогава, мощно изплашен, е направил пътека до висши ръководещи политици с молба прокуратурата и данъчните да не го проверяват, разкриват осведомени с аферата. Същите политици той в този момент назовава бандити и желае да ги смъква от власт.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР