С полет на правителствения Фалкон от Москва в България беше

...
С полет на правителствения Фалкон от Москва в България беше
Коментари Харесай

Транспортираха режисьора Павел Васев в България с правителствения „Фалкон“

С полет на държавния „ Фалкон ” от Москва в България беше превозен известният режисьор Павел Васев .
 
Дългогодишният шеф на Народния спектакъл и началник на Българския културен център в Москва беше в болница в съветската столица след прекаран инсулт . Той е в положение на будна кома . Специално оборудвана кола за спешна помощ транспорти Васев от летището до „ Пирогов “, където лекуването на режисьора ще продължи.
 
„ Прогноза за положението му не може никой да каже. Ние ще го приемем като един пациент, който все едно за първи път влиза в болница, той за нас е нов пациент, той е нов пациент и за България. Оттук нататък предстоят процедура. Може би ще би трябвало да се направи скенер, спомагателни проучвания, тъй че тези неща изискват време ”, изясни пред шефът на незабавния институт проф. Асен Балтов .
 
„ В живота си всеки на България дава много доста. И това, което страната, от време на време може да даде е доста малко от това, което той е дал и в случай че измерваме нещата, това е метода на мислене, това е положителното държание и рационалното несъмнено ”, разяснява някогашният министър на културата Вежди Рашидов .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР