С показни занятия беше открита новата учебна година на военноморските

...
С показни занятия беше открита новата учебна година на военноморските
Коментари Харесай

Откриха новата учебна година на военноморските сили в Бургас

С показни занятия беше открита новата образователна година на военноморските сили в Бургас. Формированията обезвредиха муниции и потушиха пожар на транспортен съд. В база Атия бе демонстрирана и техника за превъзмогване на бедствия и повреди.

Успешно са били изпълнени всички сложени задания за 2017-та, а тази година също е наситена с учения, сподели флотилен адмирал Мален Чубенков :

Две учения с непрекъснатите противоминни групи на НАТО, които се чака да влязат в Черно море. Фрегатата също ще замине за Средиземно море от порядъка на 45 дни, където ще извършва задания с Натовски кораби. Кулминацията на нашата подготовка обичайно ще бъде националното обучение " Бриз ". Домакин ще бъде град Бургас.

Високопроходими машини и колесни влекачи, с които са били спасявани хора в зимното злополучие през 2017-та, също бяха показани през днешния ден. Занятия за преодоляване на пожар на борда на фрегатата " Горди " разиграха също военните. Последният стадий е определяне сигурността на екипажа, изясни капитан трети сан Вълев :

Замерва радиационния фонд и в случай че откри високи равнища на радиация, идващият със специфичен разтвор отстранява равнището на радиация.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР