С покачването на цените, поддръжката и активната работа на фитнес

...
С покачването на цените, поддръжката и активната работа на фитнес
Коментари Харесай

Новости във фитнес индустрията с CoolFit

С покачването на цените, поддръжката и дейната работа на фитнес центровете се затрудни. Скокът в цената на тока и несигурността от страна на посещаемост се оказа повода голям брой по-малки фитнес обекти да затворят порти през последните месеци.

Поради тази причина на напред във времето пристигнаха платените едногодишни абонаменти, които набират огромна известност в българската фитнес промишленост. Постоянен достъп до фитнес услуги, които да подсигуряват закрепени цени за клиентите и самите спортни центрове за избрания времеви интервал, се оказва избавителния проект в актуалната рецесия във фитнес промишлеността.

Абонаментите за фитнес залите, в действителност сътвориха един обособен бизнес, който цели да усили посещаемостта и достъпността до спортните обекти. Най-новият и набиращ сега известност абонамент от този вид е услугата Coolfit, насочена към корпоративните клиенти.

Coolfit се употребява елементарно, защото е под формата на мобилно приложение, работят с огромен брой спортни и начин на живот обекти, измежду които и най-търсените - Pulse Fitness&Spa и Athletic Fitness, даващо богат избор на клиентите на услугата. Растящият интерес към Coolfit, ни накара да потърсим още информация за тях и заради тази причина се свързахме с мениджъра на услугата - Божидар Божидаров, който има 5-годишен опит на управителна позиция в една от най-успешните вериги фитнеси в България.

В изявлението ни с Божидар Божидаров, той показа пред нас по какъв начин в действителност се е зародила концепцията за CoolFit:

• Последните две години изрично потвърдиха значимостта на спорта за положителното здравословно положение на хората. В момента от ден на ден българи спортуват и това е наклонност, която бе регистрирана от работодателите. Спортуващите чиновници са по-ползотворни за бизнеса, защото са доста по-продуктивни от тези, които не водят деен метод на живот. Все повече компании оферират на своите чиновници спорт. Корпоративния свят имаше потребност от услуга, която да дава достъп до най-популярните фитнес вериги. Това са основните аргументи, които въодушевиха плана CoolFit. На едно място ние събрахме някои от най-големите фитнес клубове в градовете София и Пловдив и добавихме услугата Pulse+, която дава опция за тренировки от у дома и е съвършена за хората, които работят от своя дом.

При въпроса какво отличава CoolFit от останалите сходни услуги на българския пазар, той отговори:

• Ние сме извънредно гъвкави. Може да кандидатствате от името на своя шеф и ще получите предложение, приспособено към вашите потребности. Предлагаме и опцията самият ползвател да заплаща за своята карта ако компанията не може да си разреши покриването на разхода за своите чиновници. CoolFit събира на едно място най-големите спортни вериги у нас. Освен това ще получите достъп и до отстъпки в редица търговски обекти, които ще бъдат оповестени напълно скоро на нашият уеб уебсайт и да не забравяме неповторимите онлайн платформа за тренировки Pulse+. Не на последно място ние сме напълно цифровизирани и входът в спортните обекти се реализира посредством мобилно приложение. Това икономисва голям брой усложнения за ползвателите. Стандартните пластики доста постоянно биват забравени, а самата им дистрибуция до ползвателите лишава време. Мобилното ни приложение дава опция и за бързо и елементарно преустановяване на услугата.

По въпроса, който директно визира клиентите на CoolFit - какво в действителност ще получат при закупуването на абонамента, Г-н Божидаров отговори:

• Към момента потребителите на CoolFit имат опция за достъп до над 40 спортни точки в София, като предвиждаме те да нарастват в границите на идващите 2 месеца. Най-посещаваният и известен обект измежду тях е начин на живот веригата Pulse Fitness & Spa. Смятам че всеки един ползвател на услугите, като фитнес, групови занимания и СПА процедури не би намерил по-добра опция от тази, която предлага услугата CoolFit. Нашите клиенти могат да се възползват и от отстъпки в голям брой търговски центрове. Както към този момент загатнах, потребителите на CoolFit могат да упражняват и онлайн с платформата Pulse+, която сама по себе си става все по известна и желана от голям брой хора, които вършат първата си крачка към спорта и се тормозят да отидат във фитнес зала или тези които нямат задоволително време да я посетят.

Мениджърът на услугата, описа още и за проектите за разгръщане на CoolFit:

• Ние сме извънредно амбициозни в проектите си за разрастването на CoolFit. Причината е, че имаме вяра в услугата, която предоставяме и че тя няма действителен аналог в България. Множеството запитвания от огромни компании ни стимулират да мислим в посока по какъв начин да не стопираме с нововъведенията и по какъв начин да прибавяме, още и още, услуги и преференции за ползвателите на CoolFit. Съвсем скоро сме планували да обявим и нещо, което в действителност ще бъде неповторимо по рода си, само че дано го запазим в загадка към този миг. Ако желаете, може да следите обществените ни мрежи, с цел да се информирате за всичко, обвързвано с нас или несъмнено – да кандидатствате от името на своя шеф. - това показа мениджърът на Coolfit - Божидар Божидаров.

От отговорите на господин Божидаров, можем да кажем, че обществената облага CoolFit сигурно има капацитета да даде на клиентите си едно ново и комфортно фитнес и начин на живот прекарване, което да отговори на новите потребности и стремежи насочени към дейния и здравословен живот на потребителите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР