С подмладени листи и промени в предизборната програма ГЕРБ ще

...
С подмладени листи и промени в предизборната програма ГЕРБ ще
Коментари Харесай

ГЕРБ тръгва на избори с нови лица и „радикализирана“ програма

С подмладени листи и промени в предизборната стратегия ГЕРБ ще се опита още веднъж да бъде първа политическа мощ, стана ясно по време на среща на управлението на партията с млади деятели. Тя беше излъчена в обществените мрежи.

„ Можем да създадем доста добра примес от опита на потвърдени сполучливи министри и младостта, дръзновението, силата и упоритостите “, съобщи партийният водач Бойко Борисов.



Председателят на националния избирателен щаб Томислав Дончев анонсира, че „ по кое време към този момент сме отвън администрацията и институциите можем да сме по-дръзки “ и това ще се отрази на предизборната стратегия. ГЕРБ ще „ радикализират “ вижданията си във връзка с административната промяна с въвеждането на т.нар „ безмълвно единодушие “ при капиталови планове, понижаване на лицензионни и разрешителни режими, специфичен фокус към българите, които се завръщат от чужбина и мобилни кабинети с съоръжение за телемедицина за дребните обитаеми места.

„ Правителството на ГЕРБ за тези години направи доста във връзка с българската стопанска система (…) Българската столица се трансформира в едно от най-комфортните места за живот както в страната, по този начин и в Европа “, разяснява ръководителят на софийския щаб Даниел Митов.

Млади деятели на ГЕРБ с разнообразни специалности се показаха на партийния водач. " Това са хората след 2 години за общински съветници, районни кметове, за кмет на София. Всичко това, което го говорите, не го препоръчвайте, а го вършете ", съобщи Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР