С подигравка реагираха две от ключовите лица на ГЕРБ към

...
С подигравка реагираха две от ключовите лица на ГЕРБ към
Коментари Харесай

Поне едно е ясно - знаят къде е вратата... в логото им

С насмешка реагираха две от основните лица на ГЕРБ към самобитния ултиматум, подложен през днешния ден от " Продължаваме промяната-Демократична България " - в случай че ГЕРБ не се съгласи да извърши седем съответни уговорката, крепейки кабинета " Денков-Габриел " с гласовете си, то от обединяването ще подадат оставката на държавното управление. Във фейсбук постове председателката на парламентарната група Десислава Атанасова и зам.-председателят на партията Даниел Митов, усмиват концепцията, при която сваляш личния си кабинет.

" Невиждано в политическата процедура и доктрина!  Мандатоносителят самичък да откри вратата " - написа Атанасова.



" Виждам, че сътрудниците от ППДБ са пуснали декларация, с която преоткриват съществени правила от културата на взаимоотношение в парламентарната народна власт. 

По принцип е хубаво да се учиш от към този момент одобрен опит и традиция. От грешките на другите преди теб. Но по никакъв начин не е рационално да не успяваш да се научиш даже от личните си неточности, тъй като си прекомерно ангажиран да ги отричаш.

От самото начало им обясняваме какви механизми са нужни, с цел да действа едно държавно управление, пред което ще стоят тежки провокации. Обяснявахме им, че не е потребно за самите тях да желаят цялата власт. Че ръководството е на първо място отговорност и непрекъснато търсене на поддръжка. 

Сега виждам, стигат сами до заключения, които са направени генерации преди тях. Забавното е, че плашат с искане оставката на личното си държавно управление. Поне едно е ясно - знаят къде е вратата... в логото им. " - реагира и Митов, визирайки логото на Политическа партия, в което има и врата.



цсдд
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР