С пита и мед администрацията посрещна избрания за трети мандат

...
С пита и мед администрацията посрещна избрания за трети мандат
Коментари Харесай

Пита и мед за новия стар кмет на Централен

С пита и мед администрацията посрещна определения за трети мандат кмет на регион „ Централен “ Георги Стаменов пред постройката на кметството на ул. „ Христо Г. Данов “ №39. Служителите  поляха менче с вода и му пожелаха противоречива работа и доста триумфи през новия мандат.

„ Ти беше най-хубавият, най-подготвеният и по тази причина завоюва тази борба на волята. Добре дошъл! “.

С тези думи заместник-кметът инж. Тошо Пашов се обърна към Георги Стаменов, а досегашният вр. и. д. кмет на регион „ Централен “ Гергана Златкова му връчи ключа за кметството.

Районният кмет изрече благодарност на всички за съзнателната работа и за поддръжката.

„ Винаги съм се гордял с достиженията на регион „ Централен “ –  резултат от напъните на работливите чиновници, които работят тук. Благодаря на всички Ви от сърце, тъй като знам, че всеки един способства по тази причина да сме дружно през днешния ден.  Надявам се и отсега нататък да бъдете все по този начин отдадени на работата си и да продължавате да давате всичко от себе си, с цел да бъде регион „ Централен “ все по-привлекателно място “, уточни Георги Стаменов.

Преди това той постави клетва на тържествена сесия на Общински съвет Пловдив в Историческия музей, на която се заклеха и новият кмет на Пловдив Костадин Димитров и останалите районни кметове. След церемонията всички дружно участваха на молебен в църквата „ Свети Архангели “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР