С писмо на заместник-кмета по спорт, младежки дейности и социална

...
С писмо на заместник-кмета по спорт, младежки дейности и социална
Коментари Харесай

Започнаха номинациите за „Спортист на Пловдив 2017”

С писмо на заместник-кмета по спорт, юношески действия и обществена политика Георги Титюков ръководителите на спортните клубове в Община Пловдив са осведомени за старта и реда на номинациите в обичайна ранглиста „ Спортист на Пловдив за 2017 година”.

В тази връзка в период до 17 часа на 20 ноември, понеделник, в деловодството на общината клубовете би трябвало да показват своите номинации документално с приложени фотоси на CD на членовете си, извоювали значими триумфи на европейски и международни шампионати през 2017-а спортно-състезателна година. Въз основа на показаните състезатели ще бъде направена и класация с номинациите на спортистите.

След правенето им по азбучен ред на типовете спорт, описът ще бъде показан пред комисия от общински съветници от ПК „ Спорт и юношески дейности” при Общински съвет - Пловдив, спортни специалисти и публицисти.

На тържествена гала през декември ще бъдат оповестени имената на най-хубавите спортисти на Пловдив в две категории – млади спортни гении, мъже и дами.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР