С пет нови школи и 1 500 записани деца започна

...
С пет нови школи и 1 500 записани деца започна
Коментари Харесай

С 5 нови школи и 1500 деца стартира работата на центъра за творческо развитие на децата в Благоевград

С пет нови школи и 1 500 записани деца стартира новата образователна година в Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград
Уроци по аритметика и скоростно броене, гайда, достоверен фолклор, акордеон ще се преподават за първи път от тази образователна година в Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград. Школата по грънчарство още веднъж отваря порти след спиране.

До началото на образователната година за школите към Центъра са се записали над 1 500 деца, само че броят на искащите пораства всеки ден.
21 са общо школите по изкуства и просвета. Към Центъра има и група по кариерно насочване, а младежите могат да се включат и в дейностите на Общинския юношески парламент. ЦПЛР-ЦЛТРДБ има своя несравним образ. Той е комфортен дом за децата и учениците на Благоевград, в който те откриват своите музи и оформят естетически усет. В Центъра работят висококвалифицирани учители и експерти, сплотени от концепцията да посрещат детската жадност за просвета и просвета. С обич и безрезервност екипът на Центъра подтиква своите ученици към осъществяване на високи достижения в региона на науките и изкуствата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР