С пазарното лансиране на новото поколение на хитовия си модел Sandero,

...
С пазарното лансиране на новото
поколение на хитовия си модел Sandero,
Коментари Харесай

Вижте хитроумната бордова система Media Control на новата DACIA SANDERO

С пазарното лансиране на новото поколение на хитовия си модел Sandero, Dacia направи освен това от това да представи един нов автомобил. В общоприетата си или версия, колата предлага доста повече във всяко едно отношение в съпоставяне с предшественика си.

Със Sandero от Dacia показват на пазара и една извънредно забавна и уникална за автомобилната промишленост система, като "отнемат " от оборудването вградената бордова инфо-развлекателна и навигационна система и я заменят с нещо, с което съвсем всеки от нас разполага в джоба си- със смарт телефона.

Макар и да не е от най-скъпите като оборудване системи, бордовата инфо-развлекателна и навигационна не е и сред най-евтините. Присъствието на такава интегрирана система понякога допълнително натоварва крайната цена на автомобила и то на фона на тенденцията все по-голяма част от потребителите да използват навигационната или мултимедийната система на своите смартфони, употребявайки бордовата такава единствено и единствено като свързваща точка с бордовата ауидиосистема.

И тъкмо тук идва моментът на изключително обикновената като концепция, но изпълнена чудесно от екипа на Dacia система Media Control. С елементарен закрепващ механизъм, специално безплатно приложение и вградено радио, водачът получава достъп до цялата необходима му информация и надзор върху основни функционалности посредством на екрана на личния си смарт телефон.

Media Control системата на Dacia дава възможност на лидера да работи с навигационната система, радиото, мултимедията и даже да получи информация за актуалното състояние на своя автомобил.



"Media Control е пълноценна мултимедийна система. Тя включва радио, две колони, USB порт, Bluetooth съгласуваност, ръководство от волана и на първо място интегрирана докинг станция на предното табло ", споделят от Dacia.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР