С първа пролет идва и желанието ни за нова любов,

...
С първа пролет идва и желанието ни за нова любов,
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

С първа пролет идва и желанието ни за нова обич, нова посока и ново начало. Нека забележим какво предсказват звездите за всяка една от зодиите през идната седмица:

Овен

Овни, с навлизането във вашия интервал, усещате по какъв начин самочувствието ви гладко се покачва и сте заредени с нови сили. Сега е моментът свободните от вас да подхващат повече вечери на открито и запознанства, а обвързаните да обсъдят с колегата си проекти за бъдещето. 

Телец

Телци, ще бъдете изпълнени с обич и ще имате потребността да я споделяте, в този момент е идеалният миг да подготвите сантиментална изненада за колегата си. А необвързаните ще получат непредвидена покана за среща от човек, който ще бъде покорен от обаянието, което излъчват. 

Близанци

Близнаци, време е да свалите картите. Ако сте обвързани, споделете с колегата си какви са упованията ви, а в случай че към момента търсите любовта - направете първата крачка към индивида, за който мислите от толкоз време. 

 жена

Рак

Раци, подготвени сте за промени, а звездите ви вдъхват храброст за деяние. Излейте възприятията си пред половинката, а необвързаните би трябвало да бъдат открити и почтени с индивида, който търси път към сърцето им. 

Лъв

Лъвове, чака ви нов късмет в любовта, от който би трябвало да се възползвате самоуверено. Много е допустимо някои от вас да срещнат човек от предишното, с който могат да имат ново начало. 

Дева

Деви, ориста ви е подготвила подарък, обвързван с любовния ви живот. Обвързаните от вас ще получат предложение или изненада, за която си мечтаят от дълго време. Тези от вас, които са към момента свободни, ще срещнат човек, който бързо ще завладее сърцето им. 

Везни

Везни, време е за открит диалог с обичания ви човек, който да спомогне за положителната посока в връзките ви. Неовбързаните от вас ще се радват на свободата си и ще имат буйно прекарване. 

 мъж, жена

Скорпион

Скорпиони, тази седмица сте някак още по-привлекателни и излъчвате още повече съблазън и това несъмнено няма да остане неусетно от другите. Необвързаните от вас ще стартират връзки, които могат да прераснат в дълга връзка. Обвързаните ще се радват на обожанието на колегата си. 

Стрелец

Стрелци, не натоварвайте връзката си с непотребни паники, а се доверете повече на колегата си. Необвързаните от вас ще почувстват прилив на мощ и предпочитание за нова обич, от което в случай че се възползват, ще имат незабравими моменти с човек, който са срещнали неотдавна. 

Козирог

Козирози, чакат ви огромни триумфи в любовта през идващите дни. Чувството ви за победа и чувството, че имате цялостен надзор във връзката си, ще ви накара да бъдете спокойни и да мислите за бъдещето с колегата си. Необвързаните ще се почувстват подготвени за нова връзка, а обектът на любовта им, към този момент е към тях. 

 жена, мъж

Водолей

Водолеи, през идващите дни ще усетите, че сте отдадени напълно на връзката си. Партньорът ви ще оцени това и ще получите изненада, която ще ви накара да се чувствате щастливи и в сантиментално въодушевление цяла седмица. Необвързаните от вас ще стартират да се оглеждат за нови страсти и ще попаднат на човек, който ще откликне на желанията им. 

Риби

Риби, звездите ви поучават тази седмица да говорите повече с колегата си и да му покажете поддръжката и любовта си. Необвързаните представители на зодията ще имат непредвидена, само че доста приятна среща. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР