С остра декларация, която разкри какви точно са били претенциите

...
С остра декларация, която разкри какви точно са били претенциите
Коментари Харесай

ИТН с разкрития за претенциите на Манолова и Иванов

С остра декларация, която разкри какви тъкмо са били претенциите на Мая Манолова и Христо Иванов по време на договарянията за кабинет, излезе Парламентарната група на „ ИТН ”. Тя бе прочетена от зам.-председателя на Народно събрание Виктория Василева, само че не в пленарна зала, а пред публицистите в коридорите на Народно събрание. В същото време декларация от името на Българска социалистическа партия в зала четеше Корнелия Нинова.

Едно да приказват на срещи с управление, друго пред медиите, трето пред групите си, разкри Василева. И съобщи: „ Това е техният парламентаризъм, само че не е нашият ”.

„ Моля ви, направете държавно управление, тъй като в идващия парламент няма да влезем ”, са казвали по време на договарянията „ Демократична България ” и „ Изправи се БГ! Ние идваме ”.

За тях е безсрамие, че предложихме държавно управление с 65 народни представители. Но не беше безсрамие в 45-ото Народно събрание със сълзи на очи да ни молят да създадем държавно управление, освен това без условия, тъй като се опасяваха от избори, съобщи още Василева.

Свикнали са всичко да се урежда със шушукане по ъглите на Народно събрание, сподели зам.-председателят на Народно събрание. И разкри за какво не е подписано единодушие по целите: „ Христо Иванов няма да се подпише под един документ с Мая Манолова. Мая Манолова няма да се подпише дружно с БСП… ”

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР