С организиране на конкурса „Кукла Парцаливка за Коледа“, екипът на

...
С организиране на конкурса „Кукла Парцаливка за Коледа“, екипът на
Коментари Харесай

РИОСВ-Монтана награди участниците в конкурса „Кукла Парцаливка за Коледа“

С образуване на състезанието „ Кукла Парцаливка за Коледа “, екипът на РИОСВ-Монтана насочи вниманието на подрастващите към повторна приложимост на негодни текстилни материали. Наградените участници получиха грамоти и предметни награди, оповестяват от екоинспекцията.
Според отчет на Европейската организация по околна среда и създаването на Новата текстилна тактика на Европейски Съюз, с цел да има същинска кръгова стопанска система, първо би трябвало да се промени отношението, методът на мислене на жителите към текстилните боклуци. В пакета „ Кръгова стопанска система “, повторната приложимост е най-предпочитан способ за оползотворяване.
Като се ползват правилата на кръговата стопанска система във връзка с производството, продуктите, потреблението, ръководството на отпадъците и вторичните първични материали, се подкрепя прекосяване към неутрална във връзка с климата кръгова стопанска система, в която продуктите са по-трайни, могат да се употребяват наново, да бъдат ремонтирани и рециклирани и са енергийно ефикасни.
Екипът на РИОСВ-Монтана благодари на всички, присъединили се в състезанието и пожелава Светли празнични дни!
Да бъдем по-добри, виновни и задоволени!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР