С опасност за живота е 66-годишен мъж, след като пиян

...
С опасност за живота е 66-годишен мъж, след като пиян
Коментари Харесай

Сватбари си спретнаха гонка и пометоха мъж в село Дебелт

С заплаха за живота е 66-годишен мъж, откакто пийнал и недееспособен водач го блъсна на тротоар в село Дебелт, област Бургас, оповестява Българска национална телевизия.

Пострадалият Иван Куртев е отивал на посетители на татко си в селото, когато е затрит от лек автомобил, а лидерът избягал от мястото на произшествието.

По думите на брачната половинка на 66-годишния мъж случаят е вследствие на гонка, която си спретнали посетители на женитба, състояла се в заведение наоколо до мястото на злополуката. Първата кола профучала около брачна половинка ми, само че втората не го пропуснала, блъска го и го хвърля в ограда, показва още Янка Куртева.

Шофьорът и негови родственици събират счупените елементи от колата и си потеглят. Полицейските чиновници търсят 28-годишния лидер и откриват, че той е с 1.88 промила алкохол в кръвта и в никакъв случай не е имал шофьорска брошура.

Мъжът е арестуван за 24 часа, след което е освободен. Разследващите обаче имат подозрения кой тъкмо е управлявал автомобила. Предполага се, че 28-годишният мъж прикрива своята сестра, която е била зад кормилото.

Жителите на селото са обезпокоени и не един път са подавали сигнали за гонки. Настояват и за по-засилено полицейски наличие.

Кметът на село Дебелт Иванка Ангелова съобщи, че общината ще постави легнали служители на реда на всички прави прави , които да лимитират скоростта.
 Шофьор блъсна и умъртви погрешно пресичащ пешеходец в Лясковец
Шофьор блъсна и умъртви погрешно пресичащ пешеходец в Лясковец

Пробите за алкохол и опиати на лидера са отрицателни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР