С опасност за живота е 45-годишният водач на БМВ-то Възстановено

...
С опасност за живота е 45-годишният водач на БМВ-то Възстановено
Коментари Харесай

Неправилно изпреварване е причина за мелето с две жертви до Пловдив

С заплаха за живота е 45-годишният лидер на БМВ-то Възстановено е придвижването по пътя Пловдив-Хасково 
Смачкан до неразбираемост е таксиметровият автомобил " Дачия ", в който починаха лидерът на 31 година и пасажерът, който е превозвал. Мелето стана нощес в 21,12 часа на прав сектор на пътя. Самият конфликт е бил провокиран малко преди Кемера, обясниха пътни служители на реда.

Най-вероятната причина за кървавата баня е погрешно изпреварване на БМВ със софийска регистрация, което се блъска в таксито с кърджалийски номера и по-късно навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря в КИА с пловдивски номер.

С заплаха за живота е лидерът на немския автомобил, който е на 45 години. Взета му е кръвна проба за химически разбор. Тестовете за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на 40-годишния мъж, управлявал третия автомобил - КИА, са негативни.

Преди малко завърши огледът на местопроизшествието. С помощта на подемни машини бяха вдигнати колите. Таксиметровият автомобил е сплеснат. Според пътни служители на реда е било невероятно водачът и пасажерът да оцелеят при подобен удар. БМВ-то е със смачкана предна част.

Все още от полицията не са обявили кой е починалият пасажер в таксито.

Оттам прецизираха, че е възобновено придвижването по правата Пловдив-Хасково.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР