С огромен интерес наблюдавам очарователната сага за „острова, който е

...
С огромен интерес наблюдавам очарователната сага за „острова, който е
Коментари Харесай

Слави Трифонов с остри думи към Бойко Борисов - за лъжите и острова

С голям интерес следя очарователната сага за „ острова, който е собственост” на Бойко Борисов и неизвестно за какво в съзнанието ми напират мемоари. Това написа Слави Трифонов в своя Фейсбук профил по отношение на появилите се изявления в медиите, че министър председателят си е купил остров в прилежаща Гърция.
Припомняме, че през вчерашния ден (27 юни) преди съвещанието на Министерски съвет Борисов изрично опроверга информацията. Министър-председателят даже съобщи, че в случай че " новината " за острова се окаже вярна, ще си подаде оставката.
" Същият този Бойко Борисов, който възропта против някакъв маргинален уебсайт, написал, че има остров, същият този Бойко Борисов, дружно с сходни жълти медии, твърдеше, че аз имам градинка пред Японския хотел в София. И то дълго време, до момента в който аз от телевизионния екран не му споделих, че в случай че продължава да твърди сходни нелепости, нищо че е министър-председател, ще го осъдя. Защото е измамник ", отбелязва в обявата си Слави Трифонов.
" Сега го боли. Когато става дума за самия него – го боли. Защото той нямал остров. По-странното е, че и медиите ги боли. Ето - Нова Телевизия смъкнаха предаването на Милен Цветков, а “24 часа” се хвърлиха като Матросов на амбразурата да пазят горкия Бойко Борисов, който няма даже един остров ", разяснява телевизионният водещ.
" Всъщност градинката се трансформира в остров, а подправени вести ще има, до момента в който има подправени медии и подправени политици ", приключва коментарът на Слави Трифонов.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР