С оглед случващото се от години в Да, България и

...
С оглед случващото се от години в Да, България и
Коментари Харесай

ЧУТОВЕН СКАНДАЛ В ДБ: Методи Лалов поиска оставките на Христо Иванов и новия Шиши

" С оглед протичащото се от години в " Да, България " и в обединението " Демократична България " мисля, че след изборите Христо Иванов следва да си подаде оставката като ръководител на партията. Оставки следва да подадат и немалка част от Изпълнителния съвет на " Да, България ", в частност Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. " Това мнение разгласява във Facebook Методи Лалов, който до неотдавна беше ръководител на групата на " Демократична България " в Столичния общински съвет. Позицията му за водача Христо Иванов и доверения му Мирчев, който е новият Шиши в политиката, разбуни демократичната общественост предизборно.

Ето какво написа още той в страницата си:

" Недемократичното управление на партията демотивира и отблъсква и от ден на ден хора и притегля от ден на ден друго с клиентелистко мислене и цели. Неминуемо това ще има отрицателни последствия за демократичната общественост, които ще наподобяват още в резултатите от идните избори.

Снощи обясних в собствен пост част от основанията да кажа това. След изборите ще приказвам още по-подробно, като най-подробно ще направя това на Националната конференция на " Да, България ", в случай че Националният съвет на " Да, България " реши изобщо в миналото да я свика, защото това трябваше да бъде сторено доста от дълго време, само че комфортно за някого това не се случва (в резултат на това мандатът на всички органи на партията е изтекъл).

Говоря в този момент (правя го от доста месеци, в това число обществено, само че няма кой да чуе), защото след това ще ме питате за какво съм бил част от основаването на този циничен модел. И тъй като за истината постоянно е уместно да се приказва (за някои постоянно е неподходящо) ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР