С оглед на факта, че нямаше залог за крайното класиране

...
С оглед на факта, че нямаше залог за крайното класиране
Коментари Харесай

Пропуска ли Роналдо финала в ШЛ? В Испания отговориха

С оглед на обстоятелството, че нямаше залог за крайното класиране в Ел Класико в неделя вечерта, огромната вест от дуела е обвързвана с травмата на огромната звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Португалецът напусна терена с контузия в глезена.

Първоначално подозренията бяха, че може да пропусне остатъка от сезона, надлежно и финала в Шампионската лига против Ливърпул. Наставникът Зинедин Зидан опита да вдъхне малко оптимизъм, само че разгласи, че в понеделник ще е ясно какво тъкмо е положението на звездата.

Близките до управлението на "белите " вестници "Марка " и "Ас " разкриха какъв брой съществено е положението му. И за наслада на последователите на отбора, Роналдо ще е на линия за най-важния конфликт от сезона.

Португалският ас ще изпусне единствено идната една седмица от акцията. Това значи, че няма да е на линия за борбите със Севиля в сряда и със Селта в събота от шампионата на Испания.

Роналдо ще се завърне на терена на 20 май против Виляреал, с цел да натрупа малко игрова процедура преди финала с мърсисайдци, който е на 26 май в Киев. В последна сметка се е отървал единствено с нерешителност и лек оток, който няма да му попречи на формата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР