С обрат през второто полувреме Гърция победи Нова Зеландия с

...
С обрат през второто полувреме Гърция победи Нова Зеландия с
Коментари Харесай

Гърция прескочи групата на Световното по баскетбол след обрат срещу Нова Зеландия

С поврат през второто полувреме Гърция победи Нова Зеландия с 83:74 и се класира на второ място в група " С ", с което си обезпечи място в Jоп 16 на Iветовното състезание по баскетбол за мъже в Япония, Филипините и Индонезия. Южните ни съседи минаха през иглени уши, с цел да запазят шансове за систематизиране на медалите.


Изключителен мач направи Йоанис Папапетру, който за малко повече от 29 минути осъществя 27 точки, а съотборникът му Янулис Ларензакис добави 20. Гардът на Нова Зеландия Шеа Или направи звездно показване с 27 точки, 8 асистенции, 5 битки, само че и 4 неточности.

Словения записа третата си победа в група " F ". Тимът се наложи безпроблемно над Кабо Верде с резултат 92:77. Словенците завоюваха всяка от частите, последователно увеличавайки преднината си, като всички от състава влязоха в игра и с едно изключение се разписаха. Лука Дончич записа 19 точки, 9 асистенции и 7 битки, а Клемен Препелич добави 18 точки и 7 асистенции за спечелилите. За Кабо Верде Бетиньо Гомеш записа 17 точки.

В различен мач от днешния финален ден на тази фаза Пуерто Рико си обезпечи място в топ 16, откакто се наложи над Китай с резултат 107:89. Така отборът има две победи и загуба в група В след водача Сърбия с 3-0. От групата напред няма да продължат Южен Судан и Китай.

Пуерториканците изиграха чудесно първо полувреме, в което натрупаха солидна преднина, и съумяха да останат напред до края на срещата, с цел да се поздравят с успеха. Тремонт Уотърс записа 22 точки и 6 асистенции за спечелилите, а 18 и 10 битки добави Исмаел Ромеро. За Китай Джао Жуей записва 16 точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР