С обещание за допълнителни подробности през следващите седмици, днес Ford

...
С обещание за допълнителни подробности през следващите седмици, днес Ford
Коментари Харесай

Ford демонстрира изцяло новата бордова платформа Digital Experience

С заричане за спомагателни детайлности през идващите седмици, през днешния ден Ford разкри първите детайлности за напълно нова бордова платформа, която дава обещание да придвижи потребителското преживяване на напълно ново равнище.

От Ford споделят, че платформата е напълно вътрешна разработка, и че ще предложи невиждани досега в автомобил на марката скорост и функционалност, безпроблемна интеграция на мобилен телефон и достъп до обичани приложения посредством Android Auto и Apple CarPlay.

Платформа Digital Experience, която с изключение на в бъдещи модели на Ford ще бъде налична и в тези на Lincoln, е в положение да предложи повече от пет пъти по-бърза обработка на главните данни, близо 14 пъти по-бърза графична обработка, разполага с четири пъти повече оперативна памет и осем пъти повече твърда спрямо настоящите пазарни оферти на компанията.

Разбира се, Digital Experience на Ford ще разрешава отдалечени (OTA) актуализации, като за задачата ще се разчита на 5G съгласуваност, както и на интегрирана функционалност безжичен рутер за шерване на интернет връзката.

Когато автомобилът е паркиран, новата бордова платформа ще предлага достъп до интернет посредством браузъра Vivaldi, видео-конферентни диалози, видео стрийминг и гейминг услуги, включително и особено създадена версия на Asphalt Nitro 2 с външни Bluetooth контролери

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР