С няколко шева и изтръгнат нокът е завършил нелепият инцидент

...
С няколко шева и изтръгнат нокът е завършил нелепият инцидент
Коментари Харесай

Майката на ухапаното от леопард момиче: Надявам се да и бъде за урок

С няколко шева и изтръгнат нокът е приключил нелепият случай в зоопарка във Варна. Както съобщихме леопард е ухапал момиче е неделя вечерта.
Прочетете още
Припомняме, че по време на обикновен обход пазачът забелязал младото момиче съзнателно да се надвесва над оградата и да бърка през решетката на клетката. Пострадалата желала да си направи фотография по какъв начин допира леопарда и да погали дребните на хищника.

„ Всички животни са нападателни, когато имат дребни. Нормално е да ги пази ”, уточни зоологът на зоологическата градина Георги Тодоров пред Нова телевизия.

Пред клетката на леопарда има ограждения, както и указателни табели да не се пипат животните. Майката на момичето дефинира постъпката като импулсивна и безотоговнра и благодари на чиновниците, които са се отзовали и са помогнали.
 
„ Били сме в зоопарка доста пъти, в никакъв случай не се е случвало да посегне. За благополучие, ще се възвърне изцяло и повторно несъмнено няма да пипне. Надявам се този случай да послужи за образец за какво би трябвало да се съблюдават указателните табели и правила на такива места. Дивите животни не са играчки и не се пипат даже през мрежа. Дъщеря ми го научи по сложния метод “, разяснява тя.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР