С някои хора е много трудно да се познаеш. Не

...
С някои хора е много трудно да се познаеш. Не
Коментари Харесай

Кои са 5-те най-резервирани зодиакални знаци

С някои хора е доста мъчно да се познаеш. Не че не са другарски настроени - в случай че ги заговориш, те са дружелюбни и благи. Може даже да се разбирате с тях доста добре.

Въпреки това се чувствате по този начин, като че ли в действителност не ги познавате. Въпреки че всеки има своите аргументи да не се разкрива пред другите, зодиакалният знак на даден човек може да разкрие дали прикриването на нещата е част от неговата персона.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
На най-резервираните зодиакални знаци може да им отнеме известно време, с цел да стоплят отношението си с някой нов човек , само че са отдадени другари, щом спечелите доверието им. В света на астрологията има и някои зодиакални знаци се отварят доста по-лесно към другите, да вземем за пример огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец). Те са склонни да бъдат минимум внимателни от всички, тъй като обичат да се забавляват и да бъдат харесвани.

Има обаче и други зодиакални знаци, които не са подготвени да се отворят и разкрият толкоз елементарно . Продължете в галерията ни, с цел да научите за петте най-предпазливи зодиакални знаци.
 5-те зодии, които пазят сърцето си най-силно  5-те зодии, които пазят сърцето си най-силно  5-те зодии, които пазят сърцето си най-силно  5-те зодии, които пазят сърцето си най-силно
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР