С ново приложение всеки гражданин може да направи проверка на

...
С ново приложение всеки гражданин може да направи проверка на
Коментари Харесай

Агенцията по горите включва и гражданите в борбата с незаконната сеч

С ново приложение всеки жител може да направи инспекция на транспортните средства, транспортиращи дървесина, оповестява БНР.  

То е създадено от специалисти от отдел " Информационно обслужване и връзки с обществеността " по поръчка на Агенцията по горите. Целта е по-голяма бистрота и опция за по-добър надзор върху дейностите, осъществявани в горските територии.  
Агенция по горите: Незаконната всеобща сеч на иглолистните гори се позволява от общините
Агенцията по горите възобновява акцията за отбрана на дърветата в аграрни земи. Самозалесилите се гори върху обработваеми площи у на...
Прочети повече
На формалната интернет страница на ИАГ, в модул " Превозни билети ", се съдържа интерактивна карта на страната, на която е обозначен броят на годните транспортни билети, издадени от краткотрайните хранилища.  

Приложението разрешава всеки жител, които види претрупан с дървесина камион, при подозрение да извърши инспекция за транспортното средство, количеството и типа на превозената с него дървесина, както и мястото на приемането ѝ. Информацията е визуализирана, като са оповестени фотоси с натоварените с дървесина коли, преди тръгването им от краткотрайния склад.  

Всеки заинтригуван може да алармира при открити нередности.

Още:
Проверяват всеобща сеч на гори в аграрни земи
Завишеното търсене в дейния сезон на доставяне с дърва за огрев води до по-голям брой нарушавания, свързани с противозаконна сеч в земеделс...
Прочети повече
Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР