С нов мъж до нея, на яхта, с разсъблечени тела

...
С нов мъж до нея, на яхта, с разсъблечени тела
Коментари Харесай

Глория показа новата си секс играчка! Вижте как брутално го наричат приятелите й


С нов мъж до нея, на яхта, с разсъблечени тела двамата вият танци в унес. Фотосът бе единствено за секунда в интернет и незабавно бе свален, а коментарът на най-близкото обграждане на певицата гласеше: " Това е " еб...ът " на Глория. Много е крепък, и двамата доста си харесват. Но той не й е гадже, а единствено играчка ".

Няма неприятно певицата да има мъж за всеки случай, тъй като от години е разведена. " Вярвам в огромната обич. Преживяла съм я три пъти, била съм влюбена и съм обичала - стига толкоз съм си раздавала душата ", безапелационна е " ледената кралица на фолка ". Според нея всичките й връзки са били буйни, тъй като и тя е всеотдайна и завладяваща. " На мен в любовта ми пречи разсъдъкът, това, че не съм първична, или даже че не мога да бъда лигла, с цел да съм в краката на някой мъж ", споделя Гло.

Напук на имиджа й на мъжемелачка тя признава, че е доста любвеобилна и е подготвена на доста неща за обичания човек, написа България през днешния ден. Мъжете обаче все се тормозили от нея. " Казват ми, че ги " забивам ", подтискам, само че това си е за тяхна сметка. Искам мъжът до мен да ме превъзхожда във всяко едно отношение. Сигурно сме се срещали някъде, само че наподобява сме се поразминали ", прави си горчива равносметка изпълнителката. " Аз съм човек за семейство и, да, до мен има мъж, само че не желая още да разгадавам кой е той ", деликатна е Глория.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР