С номер 28 хората гласуват за себе си, заяви социалистътБСП

...
С номер 28 хората гласуват за себе си, заяви социалистътБСП
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Хората трябва да знаят, че само БСП може да ги преведе през кризите

С номер 28 хората гласоподават за себе си, съобщи социалистът
„ Българска социалистическа партия направи брилянтна акция заради няколко аргументи. Първо – нямаше разнопосочна говорене от нашите претенденти, то беше ясно, тъкмо и изрично. Успяхме да предадем посланията си на хората. Те схванаха кой направи безвъзмездни детските градини и ясли, кой увеличи пенсиите – Българска социалистическа партия с нашия обществен министър. Нямахме неточности, не бяхме злобни, ние сме такива. Българска социалистическа партия е партия на разговора и го доказахме в 47-ия парламент. Хората схванаха и оцениха, че всичко, което вършим, е за тях. “ Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в София-област Иван Ченчев в ефира на БСТВ.

По думите му другите партии са почнали да се хвалят с достиженията на Българска социалистическа партия точно, тъй като те няма с какво да се похвалят. „ Но всеки би трябвало да си носи отговорността за това, което е правил. Ние в нашите министерства си свършихме работата “, безапелационен е той.

Социалната пенсия от 170 я увеличихме на 246 лева За 6 месеца свършихме голям размер от работа.

„ Ние не разделяме хората на млади и остарели, всички са български жители и би трябвало да получат грижа от страната “, изясни Ченчев и добави: „ Хората по общините към този момент виждат, че това, което Българска социалистическа партия приказва, е истина. Сигурна страна не значи единствено от битови закононарушения. Означава предвидима страна във всеки един бранш за години напред “, сподели още той.

„ Във всяко едно обитаемо място, в което отида, хората ми споделят, че се купуват гласове, приказват ми с имена. Полицията знае, изключително в дребните обитаеми места “, съобщи Ченчев е добави, че на негов сигнал, регионалният шеф на София-област е дал отговор, че всичко е тъкмо.

„ При Борисов за 12 години страната ни беше преди всичко по смъртност, по заболеваемост, по корупция, а при Нинова за 6 месеца Европейски Съюз призна, че сме първи по растеж на стопанската система “, уточни социалистът и изясни за какво: „ Защото направихме най-лявата мярка – върнахме страната в ръководството и през държавните предприятия. Защото ръководството на Борисов 12 години ги е държало на загуба “, сподели още той.

„ Дано още веднъж не допуснем остарелият режим до властта. Година и половина стояха надалеч от нея, макар че не успяхме напълно да ги изкореним. Но дано хората знаят – всяка дребна партия е патерица на модела „ ГЕРБ-ДПС “. Ние 12 години сме опция на този модел. Ние не се примирявахме с всичко, което се случва и това е поради хората. И по тази причина в този момент можем да отидем и да ги гледаме в очите “, изясни претендентът за депутат.

По думите на Ченчев хората са комплицирани и обременени, тъй като съзнателно са ги шашнали с толкоз партии. „ Второ – те в действителност са обезпокоени от това, което се случва и дано да знаят, че единствено Българска социалистическа партия може да ги преведе през тези рецесии. Защото го доказахме – това става през джоба. Да облекчиш всички млади до 26 години да не заплащат налог от труд. Увеличихме втората година от майчинството, направихме необлагаем най-малко, което е първата стъпка към прогресивно подоходно облагане, увеличихме вдовишките пенсии, заложихме в този момент преизчислението на пенсиите през октомври “, уточни той като част от ограниченията на левицата.

„ Вчера със Свиленски направихме среща в Ботевград. Залата беше цялостна, само че тези хора не бяха там по лист и по обвързване, а Борисов знаем по какъв начин ги цялостни неговите зали “, съобщи Ченчев и посочи, че там хората се карат с рейсове и по лист.

На финала Иван Ченчев съобщи: „ Успяваме да разбираем на хората, че 28 е тяхното число, че когато гласоподават с 28 – гласоподават за себе си. Ние направихме една от най-големите крачки към лявата идеология – върнахме страната в нейната функционалност “, заключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР