С неописуемо красиво изпълнение на Тодор Неделев в дербито на

...
С неописуемо красиво изпълнение на Тодор Неделев в дербито на
Коментари Харесай

Фамозен гол реши дербито на Пловдив

С неописуемо красиво осъществяване на Тодор Неделев в дербито на Пловдив Ботев подпечата успеха с 2:0 над Локомотив на стадион " Лаута " във вторник вечер. Националът вкара брилятен гол от центъра на терена, с което прекърши упоритостите на " смърфовете " са поврат в дербито от Първа лига.
Първата част мина при разменена доминация на двата тима, а Анте Аралица изпусна най-хубавото състояние в интерес на Локомотив в средата на полувремето, когато изпусна самичък против Даниел Кайзер.
Началото на вторите 45 минути ощастливи " канарчетата ", откакто Димитров засече чудесно центриране на Тодор Неделев и даде задатък на своя отбор. В 66` пък Неделев вкара гола на годината в българския футбол , откакто от централния кръг на терена съумя да трансферира по страховит метод Мартин Луков и се разписа за крайното 2:0 в интерес на " жълто-черните ".
Успехът на възпитаниците на Николай Киров прати отбора на 4-о място в класирането с 32 точки - 2 повече от Берое. В същото време провалянето отдалечи Локомотив от топ 6. Отборът, който единствен през този сезон реализира победи над Левски и Лудогорец, е с 22 точки - на 5 от топ 6, който се затваря от Черно море (27 пункта).
Подробности от дерито на Пловдив вижте в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР