С най-лошото си представяне от 1945 г. насам, френската икономика

...
С най-лошото си представяне от 1945 г. насам, френската икономика
Коментари Харесай

Френската икономика с невероятен срив, невиждан от 1945 година насам

С най-лошото си показване от 1945 година насам, френската стопанска система се сви с към шест % през първото тримесечие на тази година.
, което докара до внезапно понижаване на бизнес активността, предават медиите в страната.
Официалните данни демонстрираха по-рано, че стопанската система се е свила с 0,1 % през последните три месеца на 2019 година, което значи, че с две поредни тримесечия негативен напредък, страната към този момент е механически в криза .
Има обаче и още по-притеснителни данни, когато се наблюдава информацията за държанието на потребителите. Когато при започване на март националната статистическа организация на Франция се подготвяла за правенето на рутинния тримесечен разбор на икономическите индикатори,
В задачата си да даде повече изясненост върху резултата на ковид върху страната, той изискал от сътрудниците си от Insee да изоставят обичайния отчет, който приготвят, и да трансформират метода, по който те пресмятат представянето на стопанската система, споделя Bloomberg.
Промяната в отчитането е била обвързвана с това да бъдат включени данни от придвижването по кредитните карти на жителите , което разрешава да се регистрира държанието на потребителите, които остават блокирани в домовете си.
Нова технология за лекуване на ковид ще тества Франция
А резултатът от комбинирането на обичайните знаци за представянето на стопанската система и транзакциите на потребителите е па.
След формалното издание на тези резултати от други европейски статистически организации потърсили Тавание, с цел да получат обяснение за метода за пресмятане на отрицателния резултат на ковид.
Интересът към него демонстрира потребността от по-детайлна информация за това по какъв начин ограниченията против епидемията оказват въздействие на стопанската система , която от своя страна да помогне на държавните управления да подхващат по-точни ограничения за поддръжка на бизнеса и семействата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР